Az utolsó levél!

Miért mindig te vagy a fejemben? Bármit teszek, bárhova megyek te ott vagy velem. Elakarlak felejteni de nem tudlak. Várnék én rád de tudom hiába várnék. Szerettelek de te nem szerettél. Mond miért? Most sírok, nem tudtam, hogy tudok még sírni. Te voltál az egy a sok közül de te elfelejtettél. Utállak ezért! Hiányzol, sajnálom, hogy nem voltam jobb neked. Elfelejtettél! Mit tegyek most? Sírjak tovább? Lépjek tovább? Felejtselek el? Meg fogadtam, hogy nem sírok utánad. Próbáltam tovább lépni de nem tudtam. Elfelejtenélek, de nem szeretnélek. Most csak reménykedek egyszer talán vissza szerezhetlek. Bárki kérdezi, tagadni fogom, hogy szeretlek, hogy szerettelek. De legbelül, úgy érzem ez az érzés már erősebb mint a szeretet. Nem hiszem el! Hogy tudtad ezt tenni velem? Néha azt kívánom bárcsak meg se ismertelek volna. Most üresebb lennék, de nem szenvednék! Egyszer tovább fogok lépni, nem fogsz érdekelni, az esz életem legszebb napja! De majd vissza jövök, amikor már jobb leszek és megszerezlek. Megváltoztattál, több lettem, talán jobb ember is lettem. Ezért hálás vagyok neked!
Utállak! Miért felejtettél el? Megígérted, hogy nem felejtesz el soha. De elfelejtettél, és nekem végig kell néznem ahogy elmész. Legyünk csak barátok? Legyünk! De te már barátként se nézel rám! Mert elfelejtettél!
Utállak!
Írtam, hogy talán egyszer vissza térek és megszerezlek. De nem biztos, hogy így lesz… mert most az ágyamban sírok, és írok és a véremben ázok! Ha reggel nem nyitnám ki a szeme, remélem ezt elküldi valaki neked!
Talán szerettelek!

Szia!