Hiba a lekérdezésben: - Sztorizó történetek
        
2019. május 25., Orbán       


 Vissza a főoldalra | Legújabbak | Legnézettebbek | Címketár | Archívum | Felhasználóink
Én Írta: bello, 2011.01.29
Tagek: én, önismeret, rossz, bizalom 0 db komment

Sosem volt mesés életem. Minden jóban csak a rosszat kerestem. És ez most visszaütött.
Mikor rossz napom volt akkor is az én hibám volt minden. Soha sem kerestem a barátokat. Csak jöttek maguktól. Én meg, gyáva voltam kimondani: kérlek hagyjatok magamra. Ha most végignézem az életem, akkor megtaláltam a magányom okát.
Félek kiállni magamért. Másokért megcsinálom de magamért képtelen vagyok. És ezért használnak ki. Nem vagyok rossz ember, de mégis mindenki így állít be. Mivel érdemeltem ez ki?
Én úgy ahogyan a többi ember, nem szeretem ha a hátam mögött kibeszélnek. És mégis, milyen sokszor fordul elő velem. Ez nem arról szól, hogy sajnáltassam magam! Sosem arról szólt. Egyszerűen csak szeretném megosztani a világgal, hogy milyen rosszul esik, hogy akit régen a barátomnak hittem az most a legnagyobb ellenségem.
Felfordulok az olyan emberektől akik azt mondják, hogy szánalmas vagyok. De most, hogy eszembe jutott...lehet, hogy így van.
Nem ismernek. Senki sem ismer. Csak mondják, hogy te nem szoktál így viselkedni. Pedig mi van ha olyan vagyok? Csak a maszkomat látják. Le szeretném venni egyszer. Hogy mindenki meglássa, ki vagyok én valójában.
Igen szeretném ha megtudnák, de más szempontból rossz ötlet lenne levenni az álarcot. Mert vannak olyanok akik az ember sebezhető oldalát akarják lerombolni. Mondjuk...nekem már úgyis mindegy. Az életem egy csőd. Úgy érzem senkiben sem bízhatok. Mindenki csak át akar verni. Nincs olyan ember aki csak jó. Mert mindenkinek van egy rossz oldala is.
Ezt így összevetve úgy érzem, hogy nincs mit keresnem itt. Már rég a föld alatt kellene lennem. Ott talán megtalálnám a megnyugvásom...

Sztori galéria

Küldd el ezt a történetet egy ismerősödnek!
Share

Kommentek

- Még nincs komment -

Név:
E-mail:
Komment:
Megerősítő kód:

Kérünk, valamennyi mezőt tölts ki!

E-mail címed nem jelenik meg az oldalon, és adatvédelmi szabályzatunk értelmében nem adjuk ki harmadik fél számára.

Fontos, hogy a megerősító kódot karakterhűen billentyűzd be, a kis- és nagybetűk is számítanak. Megerősítő kód használatára az internetes robotok által okozott tartalomelárasztás kivédése miatt van szükség. Ez a látogatóink védelmét szolgálja, de regisztrált felhasználóink számára a belépést követően ez természetesen nem szükséges a kommenteléshez.

A Sztorizó legnézetteb címkéi:

barátság, női szív, csirke, férfi, házasság, kórház, busz, bűnöző, vevőtájékoztató, háború, bölcsesség, veszély, bácsi, sport, költség, mozi, iskola, mottó, szabályzat, érdekes, kérdés, bölcsésztudomán, vízóraakna, elmebeteg, vihar, erdő, szőke, csokoládé, érettségi, orvos, üveggolyó, ceruza, mobiltelefon, margarin, szülő, idős, magyar, mese, iroda, mentő, gyerek, farkas, üzenet, kakas, vallás, , levél, ablak, 11, munka, történelem, ház, humor, autó, máv, szegény, közbeszerzés, nevelés, tolvaj, rablás, , tűz, megcsalás, védőbeszég, pasi, végállomás, tehén, király, boldog, hála, katona, rendőr, bártulajdonos, állat, állásinterjú, emlék, szemét, ágy, telefon, spanyol, cipész, árvaság, víz, tenger, élet, tanmese, barátnő, mondás, tök, ellenőrző, büntetés, kapitalizmus, ausztrál, felmondás, halál, részeg, közgáz, kína, teszt, munkahely, börtön, fiú, indiai, zuhanás, pénz, horoszkóp, iq, darwin-díj, dráma, menedzser, esernyő, egyetem, , tanulság, barát, fotó, szója, ferrari, mérnök, fáradtság, pap, vonat, box, férj, kutya, autópályamatric, karácsony, város, lengyel, sör, malac, nők, mell, kocsma, perel, gázvezeték, tilt, trafipax, tűzoltó, élmény, szüret, hajó, ivás, cola, temetés, meztelen, ember, lincoln, angol, rendszergazda,

Történetek |   |  Impresszum |  Jogi nyilatkozat |  RSS