Hiba a lekérdezésben: - Sztorizó történetek
        
2018. október 18., Lukács       


 Vissza a főoldalra | Legújabbak | Legnézettebbek | Címketár | Archívum | Felhasználóink
Szója hatása Írta: sztorizo, 2009.03.11
Tagek: szója, , férfi, betegség, sport, szívelégtelensé 0 db komment

Volt egy nagyon érdekes beszélgetés múlt péntek reggel (2008. február 22.) a Tv-ben, Dr. Csáky István professzorral (Állatorvostudományi Egyetem) beszélgetett Pataki Enikő a SZÓJA  szerepéről.
Ugyanis több mint egy éve már Angliában felfigyeltek arra, hogy nemcsak a felnőtt sportolók, de 13-14 éves gyerekek közül is évente 3- 4-en halnak meg sportpályán szívelégtelenségben. Mivel a szívelégtelenség okát a boncolásnál nem találtak, elkezdték vizsgálni, mi lehet közös az áldozatokban.
Egyetlen ilyen volt:: az étrendjükben a Szója!
Arányos mennyiségű SZÓJA - nem mellékesen - 4-5-ször annyi női nemi hormont (vagy azzal azonos hatású alkaloidot) tartalmaz, mint egy db antibébi tabletta. Ez férfiakra nezve még veszélyesebb, mint a nőkre!
Ezek után amerikai kutatók elvégeztek egy tesztsorozatot 30-30 egérrel. (30 minta és 30 kontrollállat) A 30 kísérleti egér - melyeket SZÓJÁVAL etettek - MINDEGYIKE elpusztult szívelégtelenségben. A kontroll csoport, amely normál kaját kapott, semmilyen problémát nem mutatott.
A prof összerakta az információkat, s javasolja, vizsgálják a sportolókat étrendjük vonatkozásában is.
S a végén, csak mint érdekességet megemlítette, hogy az allergiás megbetegedések óriási méretűre növekedésének kezdete szignifikánsan egybeesik a SZÓJA-fogyasztás általánossá válásával.
Múltkor körbement egy nagyon jó cikk a margarinról, mint mesterséges élelmiszerről (kőolajszármazék).
Itt ez a szója, mely szintén az élelmiszeripar "találmánya".
Miből lehet olcsón, nagy tömegben "élelmiszert" előállítani? Hát kőolajból, gombamód szaporodó szójababból... Főleg, ha még génkezelik is, az már abszolút katasztrófa. A Greenpeace --esek épp ma ragasztottak tele egy áruházban egy csomó konzervet figyelmeztető cetlikkel, hogy a termék génkezelt szóját tartalmaz.
Persze kiverték őket onnan és az érintett gyártó mindent tagad .
Nahát! Miért nem csodálkozom én ezen....
Szóval ne egyetek szóját, használjatok margarin helyett vajat!

Küldd el ezt a történetet egy ismerősödnek!
Share

Kommentek

- Még nincs komment -

Név:
E-mail:
Komment:
Megerősítő kód:

Kérünk, valamennyi mezőt tölts ki!

E-mail címed nem jelenik meg az oldalon, és adatvédelmi szabályzatunk értelmében nem adjuk ki harmadik fél számára.

Fontos, hogy a megerősító kódot karakterhűen billentyűzd be, a kis- és nagybetűk is számítanak. Megerősítő kód használatára az internetes robotok által okozott tartalomelárasztás kivédése miatt van szükség. Ez a látogatóink védelmét szolgálja, de regisztrált felhasználóink számára a belépést követően ez természetesen nem szükséges a kommenteléshez.

A Sztorizó legnézetteb címkéi:

barátság, női szív, csirke, férfi, házasság, kórház, bűnöző, bölcsesség, háború, vevőtájékoztató, veszély, bácsi, költség, kérdés, iskola, mozi, sport, vízóraakna, bölcsésztudomán, mottó, szabályzat, busz, érdekes, elmebeteg, erdő, szőke, vihar, csokoládé, pénz beszél, üveggolyó, orvos, ceruza, magyar, csoda, iroda, mese, margarin, gyerek, mentő, vallás, ablak, szülő, levél, idős, farkas, marx, ház, 11, munka, autó, , szegény, máv, védőbeszég, hála, vámpír, sorsolás, pasi, rablás, humor, tolvaj, juhász, király, tűz, , végállomás, ember, állásinterjú, horvát, modern, bártulajdonos, katona, rendőr, boldog, állat, férj, telefon, cipész, spanyol, ágy, emlék, víz, tájékoztató, barátnő, feleség, tenger, tehén, intelligencia, mondás, élet, ellenőrző, büntetés, tök, részeg, halál, teszt, munkahely, ausztrál, közgáz, kína, iq, horoszkóp, pénz, darwin-díj, zuhanás, dráma, esernyő, barát, menedzser, tanulság, szója, egyetem, box, szent péter, fotó, mérnök, vonat, ferrari, , fáradtság, csend, pap, karácsony, kutya, autópályamatric, sör, mell, szeretet, perel, malac, város, lengyel, tilt, nők, zokni, kocsma, gázvezeték, mobiltelefon, tűzoltó, trafipax, szüret, élmény, ivás, hajó, cola, rendszergazda, temetés, angol, meztelen, lincoln,

Történetek |   |  Impresszum |  Jogi nyilatkozat |  RSS